17 mars 2010

Glädjerapport från Bauska

Det kom ett mail från kårledaren på Frälsningsarmén i Bauska efter besök från undomarna från Riga. Riga-ungdomarna bjöd på ett "Björn-party", en fest med skådespel.

"Hallo där borta i Riga!
Vill bara tala om att vi hade en fantastisk Björnens högtid på eftermiddagen idag. Vi hade inbjudit minsta gruppens barn 4-7 år och föräldrar... vi var oroliga, kommer dom... men vi blev egentligen för många för lokalen. 24 barn o 26 vuxna plus Rigas unga och vi själva, tillsammans 60... Dom flesta har aldrig varit på kåren utan när dom lämnat sina barn till barngruppen. 2 unga mammor sjunger redan i kören... en annan mamma går regelbundet på gudstjänst.... någons pappa skall hjälpa till med lasten på onsdag... Det känns jätteroligt att så många tog emot inbjudan. Nu måste vi ha regelbundna sammankomster där vi får föräldrarna med. Någon anmälde sig idag till vårt familjeläger i sommar... t.o.m. mannen skulle med som vi aldrig har sett. Det börjas våras blant snön i Bauska...
Glömde att gudstjänsten också var härlig kl 11. Två nya människor hittade vägen till oss.... plus alla dom andra som gör gudstjänstene så spännande. Man vet aldrig vad som händer...."

2 kommentarer: