5 juni 2011

Söndagsmorgon i Riga den 5 juni

Nu är juni här. Den första december satte jag in en ny besöksräknare på rupeba.se och efter sex månader visar det sig att vi har haft 52.324 besök på hemsidan från 91 olika länder. De allra flesta besökarna kommer från Sverige. Därefter kommer Norge, USA, Storbritanninen och Lettland.

Den här veckan har de norska kadetterna, tillsammans med de lettiska, haft ett familjeläger utanför Riga. Eftersom det var ett norsk-lettiskt samarbete besökte den norske ambassadören vår Officersskola i Riga för att träffa sina landsmän och oss övriga. Här ser vi den norske ambassadören i mitten tillsammans med de norska och lettiska kadetterna.

I går kväll besökte Rut och jag familjelägret, och här väntar lägerdeltagarna på att bli fotograferade av fotografen från norska Krigsropet:


I fredags hade vi besök på vårt friluftsmöte i Riga. Det var Lidköping/Kållands musikkår som var ute på musikresa för att fira sitt 50-årsjubileum. Det var ett uppskattat inslag. Det var mycket folk i parken och vädret var fantastiskt.
Som vanligt sjöng Irina och Andrejs

I lördags var det examinationshögtid på RIBI (Riga Internationa Bible Institute) och en av våra löjtnanter, Aldona, tog sin examen och blev högtidligen gratulerad:

...och idag är det söndagsmorgon och snart dags att gå ned på gudstjänsten på Riga första kår. Deltagarna från familjelägret kommer in på gudstjänsten så det blir säkert fullsatt.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar