20 feb. 2010

Plussgrader

Så kom det då äntligen. En dag med plussgrader. Jag tror att det har varit minusgrader, och till och med många minusgrader, ända sedan före jul.

Plötsligt ser vi tecken på en islossning och att det kommer att bli en vår så småningom.

Den långa och kalla vinterna har ställt till problem. Vi har vatten som kommer in genom taket, både i hyreshuset som ligger vid sidan av HK och på Riga 2 (Betania). På Riga 2 kommer det just nu in mycket vatten, som har ställt till åtskillig skada. Här kommer det att behövas en hel del reparationer.

Samtidigt ber vi om att den islossning och de vårtecken som visar sig i den andliga världen ska få fortsätta att bryta igenom. Vi är så tacksamma för alla nya soldater, civilmedlemmar och rekryter som kommit det senaste halvåret. Men vi ber att det ska komma mer....

Idag har vi en speciell samling: "Open door to SFOT" (Öppen dörr till Officersskolan). Vi har inbjudit alla intresserade att komma och få information om den kommande Officersskoleutbildningen, hur det är att vara kadett och officer samt ge möjlighet att ställa frågor.

Vi hade planerat att ha samlingen på Officersskolan, som ligger på övervåningen på Betania, men på grund av alla hinkar som står och samlar vattnet som kommer in genom taket, fick vi flytta samlingen till HK:s konferensrum.

Hur det gick??? Det kommer troligen några ord om det i morgondagens "Söndagsmorgon i Riga".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar