1 okt. 2012

Ny kårplantering i Saldus

Igår (söndag) var det dags för den officiella öppningen av kårplanteringen i Saldus. Saldus ligger mellan Riga och Liepaja på västkusten i Lettland.

Då vi åkte från Riga på söndagsmorgonen regnade det och i Saldus hade det störtregnat hela morgonen, men på söndagsmorgonen klockan tio, precis då vi skulle börja vårt friluftsmöte, slutade det att regna och himlen sprack upp och solen visade sig. Då vi hade packat ihop efter friluftsmötet började det regna igen.

En grupp från Riga Staff Songsters sjöng, Irina och Andrejs sjöng, kadetterna vittnade, kårledaren gav en hälsning från Bibeln och en grupp från Rigas Tamburinbrigad medverkade.
Friluftsmöte i Saldus
Några av deltagarna
Tamburinbrigaden
Flera av mötesdeltagarna hade läst om friluftsmötet i tidningen och uttryckte att de verkligen såg fram till att Frälsningsarmén skulle ha gudstjänster i Saldus. En kvinna blev frälst under friluftsmötet.

Efter friluftsmötet fortsatte vi till Liepaja och eftermiddagsgudstjänsten klockan 15.00. Där var det den första juniorsoldatinvigningen i kårens historia. Det berättar jag om i morgon.

1 kommentar:

  1. Another Latvian victory report! Wonderful how God works through those who offer themselves to Him...

    SvaraRadera