30 sep. 2012

Tidig söndagsmorgon i Riga 30/9

Gomorron. Då var det söndag igen!

Tiden den gångna veckan har till stor del gått åt till NLDI-kursen på Jurmala, med undervisning om "Djupare andligt liv", gudstjänstbesök på Rigas andra kår och mycket mer. Du kan läsa rapport från den kursen här.

Nu är det söndagsmorgon och snart är vi på väg till Saldus för den officiella öppningen av vår kårplantering i den staden. Saldus ligger mellan Riga och Liepaja på västkusten. Vi har ännu ingen lokal i Saldus, så den officiella öppningen blir på ett torgmöte i staden. Andrejs och Irina kommer att sjunga, en grupp från Riga Staff Songsters kommer att sjunga och kårledaren i Liepaja, som ansvarar för kårplanteringen i Saldus, kommer att tala.
Efter öppningen i Saldus fortsätter vi till kåren i Liepaja på västkusten för en eftermiddagsgudstjänst med juniorsoldatinvigning. Det blir den första juniorsoldatinvigningen i Liepaja. Vi kommer tillbaka hem till Riga sent på söndagskvällen.

Den kommande veckan är det inbokade sammanträden varje dag. På lördagen firar vi 20-årsjubileum för kåren i Iecava. Då blir det stor fest:
Jag ber att du ska få en välsignad vecka!
Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar