23 sep. 2012

Tidig söndagsmorgon den 23 september

På väg tillbaka till Riga efter några dagars semester.

Förra helgen var det en stor Bibelfestival i Vermanisparken i Riga. Frälsningsarmén fanns med med ett utställningstält som Officersskolan ansvarade för. Rut och jag hade inte möjlighet att vara med, men vi fick rapporter om att det var ett vällyckat arrangemang som gav anledning till många goda samtal.Här finns några fler bilder från Bibelfestivalen.

Under veckan fick vi också bilder från en friluftsgudstjänst i Drusti. Drusti har varit en utpost i några år och blev kår i mars i år.

Fler bilder från friluftsgudstjänsten i Drusti hittar du här

Den kommande veckan är vi i Lettland värdar för NLDI-kursen. NLDI betyder Nordic Leadership Development Institute och är en två-årig ledarutbildning för officerare där deltagarna träffas en vecka varje termin. Mellan träffarna sker lektionerna och uppgifterna över internet. Rut är med i planeringsgruppen och kommer att finnas med hela veckan i Jurmala utanför Riga. Deltagarna kommer från Norge, Sverige, Finland, Danmark, Östeuropaterritoriet, Estland och Lettland. Alla föreläsningar är på engelska och under veckan kommer Rut och jag att undervisa om "Deeper Spiritual Life" (Djupare andligt liv).

Vi kommer att ha en intensiv vecka.
Jag ber att veckan ska vara en välsignad vecka för dig.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar