14 aug. 2011

Söndagsmorgon i Riga den 14 augusti

Sommartiden i Lettland är fylld av olika läger. Förra veckan rapporterade jag från regionens Familjeläger. Nu har vi också fått in bilder från Bauskas läger tidigare i sommar:
Många fler bilder från Bauskas läger kan du hitta här.

Just nu pågår vårt barnläger i Ainaze på nordvästkusten i Lettland, uppe vid gränsen till Estland. Det verkar dessvärre som om de har haft en regnig vecka, men de har i alla fall en stor gymnastiksal på lägergården så att de kan ha inomhusaktiviteter. De kommer hem senare idag. Rapport kommer.

Då många av våra ungdomar är på läger, och många andra är på semester, innebär det att det har varit en lugn vecka på kontoret. Vi har haft tid att jobba i lugn och ro och det har varit välbehövligt. Det kanske var lugnet före stormen, för nästa vecka sätter det igång med full fart.

På sena kvällar under veckan har vi tagit en promenad ned till Daugava-floden i Riga. I skymningen vid strandkanten har vi flera kvällar haft vår kvällsbön.
Vid Daugavafloden i skymningen

Nu är det tidig söndagsmorgon och nu åker vi tre timmar västerut för att ha förmiddagsmöte i Liepaja och senare eftermiddagsmöte i Ilmaja på väg hem från Liepaja. Det blir en heldag och då vi kommer hem är vi nästan inne i nästa vecka.

Jag hoppas att det ska bli en välsignad vecka för dig.

/Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar