31 juli 2010

Söndagsmorgon i Riga 1 augusti

Den tropiska värmen fortsätter i Riga. På eftermiddagarna är det nästan outhärdligt varmt på vårt kontor på Regionshögkvarteret. Fikarasten har fått flytta ut i trädgården.
 Här är den del av personalen som hunnit sätta sig

En händelserik vecka börjar närma sig sitt slut. Det går åt mycket tid och energi att förbereda Officersskolan i Riga för att ta emot de nya kadetterna den 1 september. Kursplaner ska skrivas och skolbyggnaden ska iordningsställas.
Lektionssalen på Officersskolan börjar nu bli redo för "invasionen"av de nya kadetterna

 I fredags kväll hann Rut och jag åka upp och hälsa på barnlägret i Aizane uppe vid gränsen till Estland. Hela sommaren har våra fantastiska barnarbetare haft läger i olika delar av landet. Här är det kvällssamling på barnlägret och en föreställning om Josefs liv från Gamla Testamentet.

På Riga 2 var det ännu en soldatinvigning i lördags. Dörrarna fick stängas en halvtimme före gudstjänstens början. Då var det fullsatt.

I slutet av veckan blev det äntligen beslutat vem som ska komma som ledare för vår officersskola. Det blir offentliggjort på måndag förmiddag. Titta in här på sidan så kommer det en presentation.

Nu är det söndagsmorgon och Rut och jag startar tidigt för att resa till utposten i Drusti för att ha förmiddagsgudstjänst.

Ha en välsignad vecka
Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar