3 juni 2012

Söndagsmorgon i Riga 3/6

Nu är det söndagsmorgon igen. Vintern kom visst av sig och vi har haft en kall, regnig och blåsig vecka i Riga.

Igår hade vi den första gemensamma körövningen för vår kongress i Riga 15-17 juni. Tidigare har vi haft lokala övningar på de olika platserna i Lettland, men nu var alla samlade för första gången. Vi blir en kör på över sextio personer på kongressen. Kom och lyssna! Det är inte långt till Riga. Här kommer ett bildsvep från tamburingruppen före övningen och från körövningen:Tidigare i veckan hade vi en personallunch för dem som arbetar på Regionhögkvarteret. Det markerar avslutningen på en hektisk arbetsperiod under vårterminen, även om den mest hektiska perioden ligger framför oss: slutspurten inför kongressen.
                                                         Personallunch på "Gan Bei"

Nu är det söndagsmorgon och nu åker vi ned till Bauska för att ha förmiddagsmötet. Efter gudstjänsten har vi en samling med information och frågor om Frälsningsarmén internationellt och i Lettland "Open Microphone".

Ikväll då vi kommer tillbaka till Riga ska vi möta Leif Öberg på flygplatsen. Han kommer nästa vecka att föreläsa på vår kurs i Livskunskap som vi har fått EU-medel för att genomföra.
 Den EU-finansierade kursen "Social rehabilitering och motivationsprogram på dagcentret Patveurms"

Men då är vi redan inne i nästa vecka och jag ber att det ska bli en välsignad vecka för dig.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar