24 juni 2012

Söndagsmorgon i Riga 24/6

Veckan har präglats av att smälta intrycken från Kongressen förra helgen. Många hälsningar från tacksamma kongressdeltagare, foton och bilder har strömmat in.

I onsdags reste vi till Daugavpils för välkomstmöte för de nya löjtnanterna som fått order dit (blå markering på kartan).
I slutet av veckan reste vi till Liepaja för ett sammanträde om fastigheter och därefter körde vi för första gången kuststräckan upp till hamnstaden Ventspils, och fortsatte sedan till Kolka på nordspetsen där Östersjön möter Rigabukten (röda markeringar på kartan). Lettland är ett vackert land med fantastiska sandstränder. Här kommer några bilder från Kolka:
I Kolka möts vågorna från Östersjön och från Rigabukten. Varannan våg från vänster och varannan från höger.
Det är förenat med livsfara att simma där vågorna möts
I Kolka hittade vi också en avstångsinformation: 12,5 mil till Riga och bara 32 mil till Stockholm, så nära men ändå så långt borta...
Nu är det söndagsmorgon och Rut och jag ska köra ned till Iecava som tillfälligt är utan kårledare. Vi hade farvälmöte där söndagen före kongressen och ska återvända dit på tisdag nästa vecka för välkomstmöte för de nya kårledarna.

Sedan är det dags för en ny vecka...

Jag ber att det ska bli en välsignad vecka för dig.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar