30 jan. 2011

Söndagsmorgon den 30 januari

Hoppsan, nu är januari nästan över. Började den inte alldeles nyss?
Veckan som gick började med två dagar för alla ledare för Frälsningsarmén i Lettland. Vi samlades i Skangal för information, gemenskap och uppbyggelse. Drygt trettio personer: officerare, kadetter och föreståndare för de sociala institutionerna.

Här är gruppen samlad för morgonsamling med Norm Beckett (Här finns det fler bilder)

En stor del av dagarna användes till presentation av samtalsprogrammet "Tio steg framåt", som finns översatt till både ryska och lettiska.

Torsdag morgon var det tidig start. 05:20 hämtades vi av föreståndaren på Skangal för att åka till flygplatsen. Då hade han varit på väg ett par timmar för att köra från Skangal till Riga.

Under torsdagen hade Rut och jag vårt månatliga planeringsmöte med Johnny Kleman och på eftermiddagen/kvällen var det sammanträden för Skangals vänner på Templet. Se speciell artikel om detta här.

Fredagen var det styrelsemöte med Baltiska Barnstiftelsen. Stiftelsen har under under år varit engagerade i arbetet för de icke-talande barnen i Lettland. Det senaste året har stiftelsen även varit engagerad i vårt "Change a village"-projekt i Sarkani.

En extra-bonus under Stockholmsbesöket var att vi fick träffa näst yngsta barnbarnet några timmar, Vi gick till ett köpcenter och det verkar inte som hon litar på att taket är vattentätt.
Ha en välsignad vecka
Peter Baronowksy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar