8 dec. 2012

Tidig söndagsmorgon i Riga den 9 december

Veckorevy från min personliga utkikspunkt på livet

Ännu en söndagsmorgon i Riga. Jag vet inte vilken i ordningen, men det är inte så många kvar nu.

Den här veckan hade vi sista samlingen för alla våra ledare i Lettland. En samling som huvudsakligen bestod av undervisning, bön och förbön.

Igår, lördag, var en alldeles speciell dag i Sarkani. Den första soldatinvigningen någonsin. Barnens Hus fylldes av människor från byn som ville vara med och gratulera byns första soldater. Ni som har följt med i berättelsen om Sarkani förstår att detta är ett mirakel. Om du inte har följt med kan du skriva in ordet "Sarkani" i sökrutan på Lettlandsbloggen så får du hela berättelsen. Det kommer fler bilder imorgon.

Idag, söndag, ska vi vara ute bland folket med vår julgryta. Det är Rotary International i Riga som har sitt årliga Santa Fun Run, och Frälsningsarmén kommer i år att få ta del av de insamlade medlen. Vi kommer dessutom att finnas ute med vår julgryta.


Sedan blir det måndag igen, och en ny vecka med stor personalfest på tisdag, en tur till Sarkani med en reporter och en fotograf från Borås Tidning på onsdag och farvälmöte på söndag.

Jag ber att du ska få en välsignad vecka
Peter Baronowsky

1 kommentar:

  1. Having followed and in small part shared in the Sarkani programme through more than ten visits these last 4 years we are thrilled and praise God that His plan is bringing fruit.

    We rejoice with you and look forward to being with you again in just 4 short weeks!

    Blessings, Glad and Sven

    SvaraRadera