19 feb. 2012

Tidig söndagsmorgon i Riga 19/2

Ännu en tidig söndagsmorgon i Riga. Den stränga kylan har för tillfället släppt sitt grepp.

Vi har tillbringat en stor del av veckan i bilen. Två dagar har vi åkt till Skangal för olika sammanträden och en dag har vi varit i Bauska.

Naturligtvis har vi också ägnat en del tid till den kommande kongressen i Riga i juni. Här kan du hitta all information om kongressen.

Kongressen heter Meeting Point Riga 2012 och vi har lånat symbolen från den skylt som finns på de flesta flygplatser och som visar var man ska mötas om man har någon man ska möta på flygplatsen. Vi räknar med att det kommer mer än 100 deltagare från Sverige. Är du en av dem?

Nu är det som sagt söndagsmorgon och en tidig avfärd till kåren i Liepa där vi ska ha förmiddagsgudstjänsten. Det är en stor dag för kåren i Liepa. Den första soldatinvigningen på många år. Vi räknar med att det blir fyra nya soldater i dag. Efter gudstjänsten ska vi ha en stund av information om Frälsningsarmén och ge tillfälle till frågor. Vi kallar samlingarna för "Open microphone".

Andraårskadetterna ska följa med oss till Liepa och jag tror att det är första gången någon av dem besöker kåren i Liepa.

Det blir alltså en heldagsutflykt idag och då vi kommer hem väntar nästa vecka om hörnet. Jag ber att det ska bli en bra vecka för dig.

Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar