12 aug. 2012

Söndagsmorgon 12/8


Veckan som gick från min personliga utkikspunkt.

Veckan började med barnvälsignelse på den nya kårplanteringen i Officersskolans hus i Agenskalns, Riga. Barnets namn är Asiah och barnvälsignelsen förrättades av Norm Beckett, rektor för Officersskolan tillika morfar till Asaih.

Asiah hade, tillsammans med sina föräldrar, rest till högtiden från Australien, en trettio timmar lång resa.
Här ser vi Asiah med sina australiensiska föräldrar. Asiah skötte sig utmärkt under ceremonien. Det gjorde även föräldrarna, morfar sam flaggbäraren. Mormor Isabel satt vid pianot skötte sig utmärkt även hon.
Efter barnvälsignelsen var det kaffe och tårta och möjlighet att gratulera Asiah

Under veckan har också två deltagare från Lettland rest till Dannark för att delta i undervisning, “Time to be holy,” och evangelisation, “Time to serve”, i Köpenhamn. Programmen användes för fösta gången i samband med World Youth Convention i Sverige 2010 och ska nu genomföras på nytt av Frälsningsarmén i Danmark i augusti månad.

De två deltagarna från Lettland är kadett Arturs Pereversevs och löjtnant Ilona Konovalova.  


Under veckan har vi också fått besked om att vår gode vän Fred-Arne Ödegaard ligger på sjukhus. Vi ber att Gud ska hela honom fullständigt. Var gärna med och be för hans helande du också.

Det har kliat en hel del under veckan. Det är andra gången som jag fått loppor sedan vi flyttade till Lettland. Men det går säkert över på nån vecka.

Snart dags för en ny vecka med många spännande saker som händer. Jag ber att det ska bli en välsignad vecka för dig.
Peter Baronowsky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar